Black Horse 1 Black Horse 2 Black Horse 3 Black Horse 4 Black Horse 5 Black Horse 6 Black Horse 7

Zaalverhuur, bingo, diner en catering op maat

Feesten

Bent u op zoek naar een mooie sfeervolle locatie voor een feest, receptie, vergadering, lezing, cursus of andere gelegenheid, dan bent u bij ons aan het juiste adres. In onze accommodatie kunnen wij gezelschappen ontvangen van zittend 225 tot staand 500 personen, geheel door ons verzorgd of op eigen invulling.

De zalen zijn tevens voorzien van alle nodige faciliteiten, zoals een eigen bar, toiletgroep en muziekinstallatie. Tussen de zalen is een ambachtelijke keuken gesitueerd, waar onze chefkok heerlijke diverse gerechten (op maat) kan bereiden.

Bekijk hier onze feestarrangementen.

Catering

Ook kunt u bij ons terecht voor catering in de ruimste zin van het woord. Of het nu gaat om hapjes, salades, lunch, koude of warme buffetten, bedrijfscatering of diners; bij ons is dit allemaal mogelijk, zowel op locatie als in één van onze mooie, sfeervolle zalen.

Onze ervaren chefkok (10 jaar ervaring, gewerkt als souschef bij hotel Central/Restaurant Sistermans) weet voor iedere gelegenheid dan ook een mooi bijpassende catering te verzorgen. Alles is bespreekbaar en realiseerbaar.

Bekijk hier onze catering arrangementen.

Diner

Voor een speciale gelegenheid op zoek naar echt iets exclusiefs? Wat dacht u van een diner op maat? Denk hier aan een 3-gangen of amuse (6-7 gangen) menu, geheel naar uw wens. Deze diners op maat verzorgen wij vanaf 20 personen. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.

Bent u nieuwsgiering en wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

IMG_02IMG_04IMG_06IMG_26IMG_07IMG_08IMG_14IMG_32IMG_34IMG_12IMG_15IMG_29IMG_03IMG_11IMG_13IMG_18