Black Horse 1 Black Horse 2 Black Horse 3 Black Horse 4 Black Horse 5 Black Horse 6 Black Horse 7

Contact

Black Horse
Hoogstraat 7
4702 ZN Roosendaal

T. +31 165 533 255
E. info@blackhorse-roosendaal.nl

 

Velden met * zijn verplicht

Bingo Breda

Een gezellige plek om een avondje bingo te spelen nabij Breda is bij Black Horse Roosendaal! Bij ons bent u namelijk gegarandeerd van een gezellig avondje uit. Al sinds jaar en dag organiseren wij bingoavonden, en elke avond is geslaagd. Wij zijn dan ook de grootste, gezelligste en goedkoopste bingo gelegenheid van Brabant!

Een gezellig avondje bingo spelen nabij Breda

Vanuit Breda bent u zo bij Black Horse Roosendaal, waar u gezellig een avondje bingo kunt spelen. Er hangt altijd een gezellige sfeer en natuurlijk is er mogelijkheid tot een lekker drankje en borrelhapje. Daarnaast kan het prijzengeld ook nog eens flink oplopen, dat is natuurlijk ook mooi meegenomen. We zien u graag verschijnen!

Kom gerust eens meespelen!

Heeft u zin in een gezellig avondje uit, kom dan gerust eens bingo spelen bij ons nabij Breda. Op maandag en vrijdag zijn we gesloten, maar u kunt bij ons op dinsdag, woensdag, donderdag, zaterdag en zondag vanaf 18.30 uur een gezellig drankje komen drinken. De bingo begint op deze avonden om 19.45 uur. Zeker zijn van een plekje bij onze bingo? Dan is het verstandig om van tevoren te reserveren. Dit kunt u doen door te bellen naar +31 165 533 255.

 

Voor meer informatie over Black Horse Roosendaal kunt u de volgende pagina's bekijken:
Bingo Breda » Feestzaal Roosendaal » Warm en koud buffet Roosendaal » Feestzaal Essen » Zalencentrum Breda » Trouwlocaties Roosendaal » Klein zaaltje huren Breda » Bingo Zeeland » Bingo Roosendaal » Bingo Tilburg