Black Horse 1 Black Horse 2 Black Horse 3 Black Horse 4 Black Horse 5 Black Horse 6 Black Horse 7

Zaalverhuur, bingo, diner en catering op maat

Bingo

Voor een gezellige bingo avond komt u naar de Black Horse, de grootste en goedkoopste van Brabant. Al drie generaties lang blazen hier de ballen in het rond. Vijf avonden per week Bingo, iedere week weer. Er zijn 13 rondes vol spanning & speelplezier met echte geldprijzen. Spannend en ouderwets gezellig met familie en-/ of vrienden!

Pakket Klein |  Zondag
U speelt al mee vanaf:
€13 – €14 – €16 – €18 – €20 – €22

Pakket Groot | Woensdag – Donderdag – Zaterdag
U speelt al mee vanaf:
€21 – €25  – €27 – €29 – €31 – €33

– Wij draaien twee EXTRA rondes (voor pauze en na pauze) op losse vellen a € 1,- p/st, bij ACTIE avond a € 2,- p.st.
– Na de pauze kunt u voor € 2,- een EXTRA los boekje kopen voor de laatste drie rondes
– Extra prijs! – Kiengetal | Elke avond doen wij €10,- in de pot. Roept u voor 3 rijtjes op het Kiengetal dan wint u de pot! (Startbedrag is €45,-)

Corona

Zaal geopend | vanaf 18:30 uur
Start Bingo | om 19.30 uur
Einde Bingo | om 22.20 uur / 22.35 uur
Informatie over de speciale Actie Bingo’s of afwijkende openingstijden (bijv. i.v.m. besloten feesten en partijen) zetten wij altijd op facebook of de homepage van onze website.

Meedoen is toegestaan vanaf 18 jaar.

Corona

YES! Wat zijn wij blij dat we jullie weer kunnen ontvangen, verlost van aangepaste tijden en het mondkapje! Vanaf zondag 27 Juni staan wij weer vol enthousiasme voor jullie klaar. De bingoballen kunnen weer op volle toeren draaien en de drankjes staan al koud.

Vanaf 27 juni zijn wij voorlopig geopend als volgt

  • woensdagavond
  • donderdagavond
  • zaterdagavond
  • zondagavond

De zaal opent: 18:30u
Start bingo: 19:30u
Einde bingo 22:20u (uiterlijk 22:35)

Helaas zijn de plaatsen beperkt, maximaal 120 personen en wij werken met reservering via privé bericht op Facebook of telefonisch 0165-533255.️ Pas na een bevestiging van ons is de reservering definitief. Bent u verhinderd, laat het dan even weten i.v.m. het aantal personen. U kunt ook aan de deur reserveren maar VOL = VOL

U dient per dag te reserveren. Houd hier alsjeblieft rekening mee. De vaste tafels/reserveringen kunnen wij met deze versoepelingen nog niet aanhouden. Groepen tot maximaal 4 personen, tenzij 1 huishouden. Bij 4 personen zit u 2 aan 2 op 1,5meter van elkaar.

Heeft u gezondheidsklachten? Blijf dan alsjeblieft thuis! Wij werken volgens de maatregelen van het RIVM die nog steeds van kracht zijn. Wij begrijpen dat dit niet altijd even prettig is maar proberen er het beste van te maken.

Wij zien uw reservering met plezier tegemoet. Tot Bingo!

Eric, Chantal & Team Black Horse