Black Horse 1 Black Horse 2 Black Horse 3 Black Horse 4 Black Horse 5 Black Horse 6 Black Horse 7

Contact

Black Horse
Hoogstraat 7
4702 ZN Roosendaal

T. +31 165 533 255
E. info@blackhorse-roosendaal.nl

 

Velden met * zijn verplicht

Bedrijfsfeest Roosendaal

Het gezelligste bedrijfsfeest geeft u bij Dark Horse in Roosendaal! Of u nu een feest wilt geven voor uw organisatie met 300 of 100 man personeel, het kan door de keuze uit verschillende zalen. Kies bijvoorbeeld voor de grote zaal met een capaciteit voor 500 personen. Liever iets kleiner? Kies dan voor de tussenzaal waar maximaal 100 personen kunnen feesten. Deze zaal kan tevens uitgebreid worden met een gezellig café.

Een volledig verzorgd bedrijfsfeest in Roosendaal

We begrijpen dat u van de organisatie van een bedrijfsfeest in Roosendaal een knallend succes wilt maken. Daarom biedt Black Horse u een totaalpakket. U kiest uit verschillende feestarrangementen die u al vanaf 10 personen kunt reserveren. Elk arrangement bevat standaard:

  • Koffie of thee met lekkernij tijdens het ontvangst
  • Onbeperkt bier, wijn fris, Schrobbelèr en Liefmans
  • Borrelnootjes op tafel
  • 1x bittergarnituur warm/koud

De arrangementen onderscheiden zich van elkaar door het toevoegen van bijvoorbeeld extra bittergarnituur, luxe hapjes of een puntzak friet.

Leg direct de datum van uw bedrijfsfeest vast!

Wilt u er zeker van zijn dat de feestzaal voor uw bedrijfsfeest in Roosendaal beschikbaar is op de door u gekozen datum? Reserveer deze dan direct! Dit doet u eenvoudig door te bellen naar +31 165 533 255. Liever eerst wat extra informatie? Ook dan belt u naar eerdergenoemd nummer of neemt u een kijkje op onze website.

 

Voor meer informatie over Black Horse Roosendaal kunt u de volgende pagina's bekijken:
Zalencentrum Breda » Bingo Bergen op Zoom » Bruiloft locatie Roosendaal