Black Horse 1 Black Horse 2 Black Horse 3 Black Horse 4 Black Horse 5 Black Horse 6 Black Horse 7

Contact

Black Horse
Hoogstraat 7
4702 ZN Roosendaal

T. +31 165 533 255
E. info@blackhorse-roosendaal.nl

 

Heeft u catering nodig?

Contacteer ons

Bingo in regio Breda

Een gezellige plek om een avondje bingo te spelen nabij Breda is bij Black Horse! Bij ons bent u namelijk gegarandeerd van een gezellig avondje uit. Al sinds jaar en dag organiseren wij bingoavonden, en elke avond is geslaagd. Wij zijn dan ook de grootste, gezelligste en goedkoopste bingogelegenheid van Brabant!

Een gezellig avondje bingo spelen

Vanuit Breda bent u zo bij Black Horse, waar u gezellig een avondje bingo kunt spelen. Er hangt altijd een gezellige sfeer en natuurlijk is er mogelijkheid tot een lekker drankje en borrelhapje. Daarnaast kan het prijzengeld ook nog eens flink oplopen, dat is natuurlijk ook mooi meegenomen. We zien u graag verschijnen in een van onze zalen!

Kom gerust eens meespelen

Heeft u zin in een gezellig avondje uit in ons partycentrum? Kom dan gerust eens bingo spelen bij ons nabij Breda. Op maandag en vrijdag zijn we gesloten, maar u kunt bij ons op dinsdag, woensdag, donderdag, zaterdag en zondag vanaf 18.30 uur een gezellig drankje komen drinken. De bingo begint op deze avonden om 19.45 uur. Zeker zijn van een plekje bij onze bingo? Dan is het verstandig om van tevoren te reserveren. Dit kunt u doen door te bellen naar +31 165 533 255.