Black Horse 1 Black Horse 2 Black Horse 3 Black Horse 4 Black Horse 5 Black Horse 6 Black Horse 7

Contact

Black Horse
Hoogstraat 7
4702 ZN Roosendaal

T. +31 165 533 255
E. info@blackhorse-roosendaal.nl

 

Velden met * zijn verplicht

Bingo Roosendaal

Een avondje bingo spelen doet u natuurlijk bij Black Horse Roosendaal! Al sinds jaar en dag staan wij bekend als een prachtige accommodatie voor feesten en partijen, maar ook om gezellig bingo te spelen! De sfeer is hier altijd ongekend en Brabants gezellig. We zijn niet voor niets de grootste, goedkoopste en gezelligste van Brabant.

Bingo spelen bij Brabants gezelligste: Black Horse Roosendaal

U bent van harte welkom om eens een avond bingo te komen spelen bij onze gezellige accommodatie in Roosendaal. Al jaren organiseren wij bingoavonden die altijd goed bezocht worden. Natuurlijk staat er een hapje en een drankje voor u klaar. U bent echt eens een avondje uit als u bij ons bingo komt spelen.

Reserveer een plekje bij de bingo

Het is handig om van tevoren een plekje te reserveren om bingo te komen spelen bij ons in Roosendaal. Dan weet u zeker dat u mee kunt doen. U kunt reserveren door te bellen naar +31 165 533 255. Op maandag en vrijdag zijn we gesloten, maar u kunt bingo komen spelen op dinsdag, woensdag, donderdag, zaterdag en zondag. U bent vanaf 18.30 uur welkom en om 19.45 uur start de bingo. We zien u graag snel verschijnen voor een avond bingo bij Black Horse Roosendaal!

 

Voor meer informatie over Black Horse Roosendaal kunt u de volgende pagina's bekijken:
Bingo Bergen op Zoom » Bruiloft locatie Roosendaal » Zalencentrum Breda