Black Horse 1 Black Horse 2 Black Horse 3 Black Horse 4 Black Horse 5 Black Horse 6 Black Horse 7

Contact

Black Horse
Hoogstraat 7
4702 ZN Roosendaal

T. +31 165 533 255
E. info@blackhorse-roosendaal.nl

 

Heeft u catering nodig?

Contacteer ons

Bingo nabij Tilburg

Wilt u graag een avond bingo spelen in de omgeving van Tilburg? Als u ietwat verder wegrijdt komt u uit bij Black Horse. Een prachtig zalencomplex met een gezellig café dat zich uitstekend leent voor een gezellig avondje bingo. De sfeer is zeker de moeite waard om eens wat verder door te rijden.

Bingo spelen in de omgeving van Tilburg

Wilt u er graag even een avondje tussenuit, maar geen zin om bijvoorbeeld naar de bioscoop te gaan? Dan is het een goed idee om bingo te gaan spelen. Bij Black Horse kunt u bingo spelen in onze gezellige accommodatie. Ook vanuit Tilburg is het zeker de moeite waard om bij ons bingo te komen spelen; wij zijn namelijk de grootste, gezelligste en goedkoopste van Brabant! U bent van harte welkom om een keer mee te komen spelen.

Reserveer uw plekje

Als u vanuit Tilburg komt is het wel prettig om zeker te kunnen weten dat u een plekje heeft om bingo te komen spelen in ons partycentrum. Daarom is het verstandig om van tevoren te reserveren. Dit kunt u doen door te bellen naar +31 165 533 255. U kunt bij ons bingo spelen op dinsdag, woensdag, donderdag, zaterdag en zondag vanaf 19.45 uur. U bent vanaf 18.30 uur echter al welkom. Graag tot ziens!