Black Horse 1 Black Horse 2 Black Horse 3 Black Horse 4 Black Horse 5 Black Horse 6 Black Horse 7

Contact

Black Horse
Hoogstraat 7
4702 ZN Roosendaal

T. +31 165 533 255
E. info@blackhorse-roosendaal.nl

 

Velden met * zijn verplicht

Dineren Roosendaal

Wilt u met uw familie of vrienden eens bijzonder dineren in Roosendaal? Schuif dan aan bij Black Horse! Wij kunnen voor u een exclusief diner op maat verzorgen. Wilt u een 3 gangendiner of denkt u eerder aan 6 of 7 gangen? Geen wens is ons te gek. Geef zeker aan wat uw wensen zijn, dan geven wij daar graag gehoor aan.

Dineren op maat in Roosendaal: vanaf 10 personen

Heeft u iets bijzonders te vieren of wilt u gewoon eens met de complete vriendenkring of familie exclusief dineren in Roosendaal? Black Horse is waar u moet zijn. Wij verzorgen namelijk diners op maat voor groepen vanaf 10 personen. Wij kunnen een 3-gangenmenu voor u samenstellen, maar het is ook mogelijk om van een reeks amuses te genieten. Het is maar net waar u zin in heeft. Alles is bespreekbaar. Wenst u na het diner nog wat te borrelen of de dansvloer te betreden? Ook dan zit u bij ons goed. Wij hebben namelijk een café en een aantal zalen voor verhuur ter beschikking. Alles wat u nodig heeft voor een groot of klein feest, vindt u bij ons.

Informeren naar de mogelijkheden

Wanneer u wilt dineren bij Black Horse in Roosendaal of bij ons een zaal wilt huren, dan kunt u ons altijd bellen op het nummer +31 165 533 255. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden en doen er alles aan om u een onvergetelijke avond te bezorgen. 

 

Voor meer informatie over Black Horse Roosendaal kunt u de volgende pagina's bekijken:
Bingo Zeeland » Feestzaal Roosendaal » Feestzaal Essen