Black Horse 1 Black Horse 2 Black Horse 3 Black Horse 4 Black Horse 5 Black Horse 6 Black Horse 7

Contact

Black Horse
Hoogstraat 7
4702 ZN Roosendaal

T. +31 165 533 255
E. info@blackhorse-roosendaal.nl

 

Heeft u catering nodig?

Contacteer ons

Bijzonder dineren in Roosendaal

Wilt u met uw familie of vrienden eens bijzonder dineren in Roosendaal? Schuif dan aan bij Black Horse! Wij verzorgen een exclusief diner op maat dat aan al uw verwachtingen voldoet. Wilt u een driegangendiner of denkt u eerder aan zes of zeven gangen? Geen wens is ons te gek. Geef zeker aan wat uw wensen zijn, dan geven wij daar graag gehoor aan.

Gezellig dineren in Roosendaal met een groep vanaf tien personen

Heeft u iets bijzonders te vieren of wilt u gewoon eens met de complete vriendenkring of familie exclusief dineren in Roosendaal? Black Horse is waar u moet zijn. Wij verzorgen namelijk diners op maat voor groepen vanaf tien personen. Wij kunnen een uitgebreid menu voor u samenstellen, maar het is ook mogelijk om van een reeks amuses te genieten. Het is maar net waar u zin in heeft. Alles is bespreekbaar. Wenst u na het diner nog wat te borrelen of de dansvloer te betreden? Ook dan zit u bij ons goed. Wij hebben namelijk een café en een aantal zalen voor verhuur ter beschikking. Alles wat u nodig heeft voor een groot of klein feest vindt u bij ons partycentrum in Roosendaal

Informeer naar de mogelijkheden

Wanneer u wilt dineren bij Black Horse in Roosendaal of bij ons een zaal wilt huren, dan kunt u ons altijd bellen op het nummer +31 165 533 255. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u en doen er alles aan om u een onvergetelijke avond te bezorgen.