Black Horse 1 Black Horse 2 Black Horse 3 Black Horse 4 Black Horse 5 Black Horse 6 Black Horse 7

Contact

Black Horse
Hoogstraat 7
4702 ZN Roosendaal

T. +31 165 533 255
E. info@blackhorse-roosendaal.nl

 

Velden met * zijn verplicht

Feestlocatie Roosendaal

Op zoek naar een goede feestlocatie in Roosendaal, gelegen nabij Bergen op Zoom en Breda voor uw feest? Kom dan naar Black Horse Roosendaal! Wij bieden u drie mogelijke zalen om uw feest te organiseren. Al onze zalen hebben een gezellige sfeer en zijn perfect voor het vieren van een feest. Alles is bij ons mogelijk; we bespreken graag uw wensen! Dan bekijken wij hoe wij deze waar kunnen maken.

Unieke feestlocatie in Roosendaal, nabij Breda en Bergen op Zoom

Gaat u binnenkort een feestje vieren en bent u nog op zoek naar een leuke feestlocatie in Roosendaal? Bij ons kunt u kiezen uit verschillende opties. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de grote zaal, die ruimte biedt aan wel 225 gasten en voorzien is van airconditioning, een geluidsinstallatie en een aparte rookruimte. Dit is ook het geval bij onze tussenzaal die ruimte biedt aan 100 personen. Deze zaal is te combineren met het café, wat een nog gezelligere sfeer geeft en waar dan in totaal 250 gasten verwelkomd kunnen worden. Hoe groot of hoe klein uw gezelschap ook is, bij Black Horse Roosendaal vindt u gegarandeerd een geschikte zaal.

Mogelijkheden ten aanzien van catering

Natuurlijk kunnen wij ook de catering van uw feest verzorgen. Een feestje is immers pas compleet als er ook lekkere hapjes en drankjes aanwezig zijn. Misschien wilt u uw gasten een lunch serveren of denkt u eerder aan een warm of koud buffet. Alle opties zijn bespreekbaar. Onze chef-kok weet uw wensen vast en zeker te realiseren. Daar kunt u op vertrouwen. Redenen genoeg om voor onze feestlocatie in Roosendaal, nabij Bergen op Zoom en Breda te kiezen.

Kies uit verschillende arrangementen

Bij onze feestlocatie in Roosendaal, goed bereikbaar vanuit Breda en Bergen op Zoom, kunt u kiezen uit verschillende feestarrangementen. Hier kunt u kiezen uit verschillende drankpakketten en hapjes. Kies een feestarrangement of stel er zelf een, in overleg met ons, samen. Alles is mogelijk en bespreekbaar! We horen graag hoe we u kunnen helpen. Om te reserveren of om meer informatie aan te vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar +31 165 533 255.


 

Voor meer informatie over Black Horse Roosendaal kunt u de volgende pagina's bekijken:
Feestlocatie Roosendaal » Bingo Bergen op Zoom » Bingo Breda » Feestzaal Roosendaal » Warm en koud buffet Roosendaal » Feestzaal Essen » Zalencentrum Breda » Trouwlocaties Roosendaal » Klein zaaltje huren Breda » Bingo Zeeland