Black Horse 1 Black Horse 2 Black Horse 3 Black Horse 4 Black Horse 5 Black Horse 6 Black Horse 7

Contact

Black Horse
Hoogstraat 7
4702 ZN Roosendaal

T. +31 165 533 255
E. info@blackhorse-roosendaal.nl

 

Heeft u catering nodig?

Contacteer ons

Passende catering in Roosendaal

Geeft u een feest en heeft u nog catering nodig in Roosendaal? Neem dan contact op met Black Horse. Wij verzorgen graag uw catering. Dat is mogelijk in één van onze prachtige zalen, maar ook bij u op locatie. Onze catering zal ervoor zorgen dat uw feest in Roosendaal onvergetelijk wordt.

Catering door Black Horse: alles is mogelijk

De catering wordt door onze ervaren chef-kok met al meer dan tien jaar ervaring verzorgd. Hij weet dan ook voor iedere gelegenheid heerlijke en passende catering te verzorgen. Alles is te bespreken: allergieën, voorkeuren en ideeën. U kunt bij ons dan ook terecht voor allerlei soorten catering. Denk aan bedrijfscatering, warme en koude buffetten, salades, lunches en volledige diners. Als u bijvoorbeeld een feest, dan is het ook mogelijk om de catering daar door ons te laten verzorgen. U hoeft zich dan zelf niet meer druk te maken over de hapjes!

Feesten

Bent u op zoek naar een mooie sfeervolle locatie voor een feest, receptie, vergadering, lezing, cursus of andere gelegenheid, dan bent u bij ons aan het juiste adres. In onze accommodatie kunnen wij gezelschappen ontvangen van zittend 225 tot staand 500 personen, geheel door ons verzorgd of op eigen invulling. De zalen zijn tevens voorzien van alle nodige faciliteiten, zoals een eigen bar, toiletgroep en muziekinstallatie. Tussen de zalen is een ambachtelijke keuken gesitueerd, waar onze chefkok heerlijke diverse gerechten (op maat) kan bereiden.

Bekijk hier onze feestarrangementen.

Catering

Ook kunt u bij ons terecht voor catering in de ruimste zin van het woord. Of het nu gaat om hapjes, salades, lunch, koude of warme buffetten, bedrijfscatering of diners; bij ons is dit allemaal mogelijk, zowel op locatie als in één van onze mooie, sfeervolle zalen. Onze ervaren chefkok (tien jaar ervaring, gewerkt als souschef bij hotel Central/Restaurant Sistermans) weet voor iedere gelegenheid dan ook een mooi bijpassende catering te verzorgen. Alles is bespreekbaar en realiseerbaar.

Bekijk hier onze cateringarrangementen.

Diner

Voor een speciale gelegenheid op zoek naar echt iets exclusiefs? Wat dacht u van een diner op maat? Denk hier aan een driegangenmenu of een amuse (zes of zeven gangenmenu), geheel naar uw wens. Deze diners op maat verzorgen wij vanaf twintig personen. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.

Neem voor meer informatie contact met ons op

Bent u nieuwsgiering en wilt u graag meer informatie ontvangen over ons partycentrum? Neem dan gerust contact met ons op. Wij horen graag wat uw wensen zijn en bespreken dan de mogelijkheden met u. U kunt ons bereiken door te bellen naar +31 165 533 255.