Black Horse 1 Black Horse 2 Black Horse 3 Black Horse 4 Black Horse 5 Black Horse 6 Black Horse 7

Contact

Black Horse
Hoogstraat 7
4702 ZN Roosendaal

T. +31 165 533 255
E. info@blackhorse-roosendaal.nl

 

Velden met * zijn verplicht

Catering Roosendaal

Geeft u een feest en heeft u nog catering nodig in Roosendaal? Neem dan contact op met Black Horse Roosendaal. Wij verzorgen graag uw catering. Dat is mogelijk in één van onze prachtige zalen, maar ook bij u op locatie. Onze catering zal ervoor zorgen dat uw feest in Roosendaal onvergetelijk wordt.

Catering door Black Horse Roosendaal: alles is mogelijk

De catering wordt door onze ervaren chef-kok met al meer dan 10 jaar ervaring verzorgd. Hij weet dan ook voor iedere gelegenheid heerlijke en passende catering te verzorgen. Alles is te bespreken; allergieën, voorkeuren en ideeën. U kunt bij ons in Roosendaal dan ook terecht voor allerlei soorten catering. Denk aan bedrijfscatering, warme en koude buffetten, salades, lunches en volledige diners. Als u bijvoorbeeld een feest bij u thuis in Roosendaal geeft, is het ook mogelijk om de catering daar door ons te laten verzorgen. U hoeft zich dan zelf niet meer druk te maken over de hapjes!

Neem voor meer informatie contact met ons op

Wilt u graag door ons de catering bij u in Roosendaal laten verzorgen, maar heeft u nog een aantal vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij horen graag wat uw wensen zijn en bespreken dan de mogelijkheden met u. U kunt ons bereiken door te bellen naar +31 165 533 255.

 

Voor meer informatie over Black Horse Roosendaal kunt u de volgende pagina's bekijken:
Bruiloft locatie Roosendaal » Zalencentrum Breda » Bingo Bergen op Zoom