Black Horse 1 Black Horse 2 Black Horse 3 Black Horse 4 Black Horse 5 Black Horse 6 Black Horse 7

Contact

Black Horse
Hoogstraat 7
4702 ZN Roosendaal

T. +31 165 533 255
E. info@blackhorse-roosendaal.nl

 

Heeft u catering nodig?

Contacteer ons

Een gezellig partycentrum in Roosendaal

Staat er een feestje op uw agenda en bent u daarvoor nog op zoek naar een partycentrum in de omgeving van Roosendaal en Bergen op Zoom? Huur één van de zalen bij partycentrum Black Horse in Roosendaal. Wij stellen verschillende zalen voor verhuur ter beschikking, waardoor er altijd een zaal is die de perfecte grootte heeft voor uw feest. Bovendien helpen onze medewerkers u waar nodig met het organiseren van uw feest. Wat zijn uw wensen? Hoe zou u uw feestje graag willen vieren? Laat het ons weten, dan bekijken wij wat wij voor u kunnen doen!

Partycentrum in Roosendaal, nabij Bergen op Zoom, met eigen catering

Partycentrum Black Horse is dé feestlocatie in de omgeving Roosendaal, niet ver van Bergen op Zoom. U kunt hier het feest organiseren dat u voor ogen heeft. Onze locatie beschikt over verschillende zalen. Onze grote zaal is geschikt voor 225 zittende of 500 staande personen. Onze tussenzaal is in principe geschikt voor maximaal 100 personen, maar is uit te breiden door ons café erbij te betrekken. In dat geval kunt u hier 250 mensen ontvangen. In beide zalen is airconditioning en een geluidsinstallatie aanwezig. Natuurlijk moet er tijdens uw feest ook wat te drinken en te eten zijn. Daar zorgt onze chef-kok met plezier voor! Of het nu om een enkel hapje, een lunch of een uitgebreid buffet gaat, wij zorgen ervoor dat u en uw gasten niets tekortkomen bij ons partycentrum. 

Bel voor meer informatie over de mogelijkheden

Bent u benieuwd wat ons partycentrum in Roosendaal, op steenworp afstand van Bergen op Zoom, voor u kan betekenen? Daar vertellen wij natuurlijk graag over! Bij vragen kunt u bellen naar +31 165 533 255. Via dit telefoonnummer kunt u ook direct een zaal reserveren als locatie voor uw feest.